kjel_hjelm_ordf

 

 

 

Ordförande: Kjell Hjelm, 070-690 92 75

 

Styrelse för Luleå Golfklubb: Kjell Hjelm, ordförande. Ledamöter: Simon Johansson, Anna Lindberg, Börje Sikblad och Petter Eriksson. Suppleanter: Sofia Flodmark och Johan Östling.

Styrelsens viktigaste stöd för sitt arbete är medlemmarnas vilja som den den kommer till uttryck i mötesbeslut, perspektivplan och aktivt arbete. Vi i styrelsen arbetar oförtrutet vidare med klubbens kvalitetsarbete. Ambitionen är att ständigt förbättra Luleå GK så att vi är attraktiva för medlemmar och andra intressenter. I allt vi gör strävar vi efter att få med våra ledord:

Glädje – Gemenskap – Uppmuntran

För att det fortsatta arbetet ska bli lyckosamt ställs höga krav inte bara på styrelse, personal, medlemmar, funktionärer utan även på omvärlden i form av kommuner, samarbetspartners etc.

Välkommen att höra av dig direkt till oss i styrelsen med dina synpunkter på utvecklingen av Luleå Golfklubb!

Läs och ladda ner dokument och protokoll.

Styrelsen

Kjell Hjelm, 68, är en i allra högsta grad aktiv pensionär med en gedigen erfarenhet från mångårig verksamhet som företagare och inom föreningsverksamhet. Under årens lopp har Kjell jobbat med allt från starta eget till konkursutredningar i totalt ca 300 företag. Senaste aktiva åren som Regionchef för Företagarna Norrbotten. Han har också haft förtroendeuppdrag i bland annat IFK Råneå, Styrelseakademin, Säljarnas Arbetslöshetskassa och COOP Norrbotten. Bland nuvarande uppdrag märks ordförandeskapet i Luleå Golfklubb, Luleå Golf AB, Företagarna Norrbotten samt att han är utnämnd till Lettlands Honorärkonsul i Norrbotten. Kjell som är bosatt i Råneå, tog grönt kort tillsammans med hustrun Christina för några år sedan. Med sitt nuvarande HCP på 35,1 inser han inte att blir någon stor konkurrent till Henrik Stenson. Golfen ger så mycket glädje, motion och så många nya vänner. Ser mycket fram emot en sommar med rejäl HCP sänkning och gärna också ett HIO!

 

Anna bildAnna Lindberg, 50, är civilingenjör och regional utvecklingsdirektör på Region Norrbotten. Anna har många års erfarenhet av organisations- och utvecklingsfrågor, förändringsledning samt ägarstyrning. Har varit styrelseledamot i Gammelstad basketbollklubb och är nu styrelseledamot i Teknikens Hus och ordförande i Reglab. Anna bor i Gammelstad och gillar att vara med familj och vänner, vara ute i naturen, åka skidor och spela golf. Anna började spela golf 2008 och har idag 30 i hcp.

 

Petter Eriksson är 34 år och arbetar som VD för Swebor Stål. Han är utbildad nationalekonom och har via tidigare arbete som kontorschef på bank goda kunskaper inom finansiering. Förutom golf är hockey som åskådare och padel som spelare två stora intressen. Petter har spelat golf sedan han var 9 år och har hcp 4.Det bästa med golf tycker Petter är att den sociala samvaron och att det går att spela med spelare av på helt olika nivåer.Ambition för Luleå GK. Petter vill bidra med att säkerställa att klubben använder sina medel på ett så effektivt och kostnadsmedvetet sätt som möjligt samt hitta lösningar för att optimera kassaflödet för verksamheten.

 

borjeBörje Sikblad, 64 år. Börje är nu pensionerad från SSAB. På SSAB har Börje haft ledande- och chefsbefattningar sen 1987. Sista 15 åren som inköpare och även inköpschef under 6 av dessa år. Där har Börje lärt sig att anpassa mun efter matsäck. Börje har även haft styrelseuppdrag inom idrotten inom Sunderby basket och Luleå basket elit damer. Börje bor i centrala Luleå och har som största intresse, golf och bowling. Sommarstugan står också högt i rang där Börje och hans sambo tillbringar större delen av året. Börje började golfa 1997 och har varit ner på 9 i hcp men som han själv säger så har stigande ålder medfört stelare kropp och Börje ligger nu på hcp 16. Börje tycker att det bästa med golfen är att spela tillsammans med sin sambo och vänner och att unna sig en golfresa till varmare trakter under vintern.

 

 

 

Suppleant
JohanJohan Östling, 49 år ägare och VD för DN Fastigheter AB, ett av Luleås äldsta privata fastighetbolag. Första fastigheten byggdes 1942 i centrala Luleå. Han har varit verksam i fastighetsbranschen sedan slutet av 80 talet. Johans fritidsintressen förutom golf består av resor, träning och utförsåkning. Har idag 5,7 i HCP. Johan tycker det bästa med golfen är den sociala samvaron, få vara utomhus och röra på sig och kanske vinna ett ”bet” mot kompisarna.

 

Sofia[5]fix[1]Sofia Flodmark, 43 år, är systemvetare och arbetar med främst digital kommunikation på
kommunikationsbyrån Vinter. Sofia ansvarar och driver marknadskommunikation för kunder främst i Stockholm och Luleå. Arbetet inkluderar ett strategiskt ansvar så väl som ett affärsansvar för kunderna. Dessförinnan har hon arbetat som nationell verksamhetsutvecklare inom IT/Telekomsektorn samt inom turismnäringen med bland annat personal- och budgetansvar. Sofia bor på Bergnäset och fritiden spenderas helst utomhus. På vintern på ett par skidor och sommaren på golfbanan eller springandes i skogen.
Golfkarriären startade med en Gröna kortet-kurs i Björkliden där Sofia bodde under några år. Efter flytt till Luleå byttes klubben till Luleå Golfklubb och 1998 blev Sofia ordförande i damkommittén. Från 2002 tog hon en lång pause men har för några år sedan hittat tillbaka till golfen igen, detta eftersom Sofia har saknat den enligt henne dubbelbottnade sporten som innehåller både euforisk glädje och plötslig frustration, gott sällskap och härlig motion i ur och skur.

 

Valberedningen
image003Katarina Stehn, 55, är civilekonom och ägare/vd för Cesab Rekrytering AB som är ledande inom chefsrekrytering och ledarskapsutveckling i Norrland. Katarina har många års erfarenhet från olika ekonomi-, HR/personal-, vd och ledarfunktioner. Hon har haft ett flertal styrelse- och förtroendeuppdrag under åren. Katarina bor på Björkskatan, har tre vuxna döttrar och hennes fritidsintressen är motion och träning i alla de former där golfen sommartid tar en stor plats. Hon tog grönt kort 2008 och har 24,0 i HCP. Det bästa med golf, tycker Katarina, är alla trevliga människor man träffar och känslan av en perfekt bollträff.

 

magnusMagnus Nordlund, 43, utbildad vid Luleå Tekniska Universitet inom ekonomi och organisation. Magnus arbetar idag som försäljningschef inom affärsområdet Företag Direkt vid Gjensidige Försäkring. Magnus har en lång erfarenhet av tjänster inom försäljning/markand och har 13 års erfarenhet av tjänster i ledande position. Magnus bor tillsammans med Ulrika i villa på Bergnäset och fritiden spenderas helst på skidor eller på golfbanan. Han har spelat golf i drygt 15 år och har 7,5 i hcp. Magnus tycker att det bästa med golfen är kombinationen av tävling och den sociala gemenskapen.