Rosa_original

Det blir stora förändringar när nya krögaren Rosa Wikström sätter sin personliga prägel på golfrestaurangen.

– Jag tycker om en nära kontakt med gästerna och är passionerad av bra service och nöjda gäster. Hoppas att både medlemmar och andra besökare uppskattar det kvalitetslyft jag vill ge restaurangen, säger hon.

Den som vill uppleva en riktig sommarkrog kommer att bli nöjd. Bland nyheterna märks både ny uteterrass och ett helt nytt matkoncept. Skaldjur, italienskt, asiatisk buffé, BBQ, midsommarfest och mycket annat smått och gott står på sommarens meny. Förutom ett stort sortiment dagliga drycker, kompletteras utbudet med en kvalitetslista på nya viner och ölsorter.

– En viktig del är sättet att hantera mat och gäster. Allt måste gå smidigt och effektivt. Golfare har inte tid att vänta länge, dom är ju här för att spela golf, skrattar Rosa som har gedigen bakgrund från restaurangbranschen.

– Det första gästerna märker är att det doftar ljuvligt från köket – både från mat på spisen och nygräddat ugnsbröd!

På Rosas CV finns bl a utbildning inom Hotell & Restaurang på Indonesiska Turistakademin och kökschefsutbildning på svenska Restaurangakademien. Hon har arbetat på Luleå Golfklubb två gånger tidigare, bl a tillsammans med Lottas Kök och Systrarnas Söta.

Vid sidan av restaurangjobb på Clarions Kitchen & Table har hon flera års erfarenhet som A la Carte-kock på flygplatsrestaurangen och kökschef på Nordiskt Flygteknik Centrum.

I hemlandet Indonesien har hon långt gångna planer på en semesterby med bungalows i Bahuluang Island Resort, bara en timme från Bali.

Vi önskar Rosa ett stort lycka till med många kroggäster!

—————————————-

Fakta Rutvik Golfrestaurang
Vardagar under golfsäsongen från kl 07:00
Lunch/dagens kl 10:30-13:30
A la Carte från 13:30
Lördagsspecial: Festbuffé på olika matteman
Söndagsspecial: GolfBrunch 11-14:30
Fullständiga rättigheter
Telefon: 070-2279 867
Hemsida till sommaren: www.rutvikgolfrestaurang.com