Juniorkommittén

• Träningar, bollplockning, tävlingar, läger och mycket annat. Kolla in allt som är på gång för hermelinerna, björnarna och renarna – juniorerna 2019

Anmäl er för bollplockning här: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1E89KbAUTgZg5ORNUy33dZnyASDOFwUsbJVWd7GFZIUE/edit?usp=sharing

Juniorkommittén verkar aktivt för att alla barn och ungdomar ska få möjlighet att prova på golf. Man erbjuder t ex Golf Camp med golfskola för 6-14-åringar och nivåanpassade tränings- och tävlingsgrupper. Långsiktigt siktar kommittén att ha både dam- och herrlag samt representanter från klubben på nationell nivå.

 

 

Golf_DSC5109 Handigolf

”Framtid” är Luleå Golfklubbs särskilda satsning på de unga. Man välkomnar alla att delta i verksamheten. Verksamheten byggs på gemenskap och att alla deltagare får uppleva kamratskap som präglas av en glädjefylld atmosfär. Varje individ – aktiva, ledare och föräldrar – bidrar med en positiv inställning. Allt bruk av dopingmedel och droger är förbjudet. Rent spel och korrekt uppträdande prioriteras både på och utanför golfbanan. Golfklubben erbjuder tre särskilda sponsorpaket för företag som särskilt vill gynna satsningen på Framtid.

Juniorkommittén ansvarar för tre större tävlingar på hemmaklubben – Kids Classic, klubbkvalet till Scandia Cup och deltävlingen i NVGF Junior Tour.

Juniorkommittén:

Maria Lockman, 070-328 27 74 

Janne Dannberg, 070-592 51 23 

Malin Högström, 070-258 64 67 

Anna Engman, 070-233 77 11