Luleå Golfklubb är mycket mer än en plats där 1.800 medlemmar och hundratals gäster spelar golf och umgås under trivsamma former. Det är lika mycket en mötesplats för företag, organisationer och konsumenter.

Drygt hundra norrbottniska företag är viktiga partners till klubben. De ger ett värdefullt stöd som hjälper oss utveckla Luleås golfsamhälle. Affärssamarbetet stärker våra möjligheter att investera långsiktigt – socialt, idrottsligt och tekniskt – i allt från från knatteverksamhet och elitgolf till en välskött anläggning som främjar trivsel, samvaro och golf när den är som bäst.

marknad_bizz_figureLuleå Golfklubb värnar om goda relationer med näringsliv och samhälle.Vi vet att våra kunder gör affärsmässiga bedömningar när de bestämmer sig för att samarbeta med oss. Att investera en del av marknadsbudgeten i Luleå Golfklubb är inget ensidigt åtagande. De som stöttar klubben värderar en investering i Luleå GK på samma sätt som andra investeringar.

Därför vill vi ge tillbaka med råge. Vårt erbjudande omfattar flera unika sponsorpaket som ger verkningsfull exponering och stärker varumärket för våra samarbetspartners.

Varmt välkommen att prata samarbete och affärer med Luleå Golfklubb: Vd och klubbchef Adam Wozniak (070-338 54 33) och Sven Wanhaniemi (070-665 72 14).

Titta närmare på våra reklamerbjudanden!