Hej på er!   

Nu är det dags att öppna Hermelinen för spel!  

Onsdag kl 15.00 den 29/5 öppnar vi Hermelinen på ordinarie greener.   

Vi är extremt nöjd att kunna bjuda våra medlemmar på spel på banan rekordtidigt på ordinarie greener efter en sån lång sen vinter.  

Vi kommer öppna BARA blåa o röda tees. Det är absolut förbjudet att gå/spela från gula/vita tees. Vänligen respektera detta!  Vi kommer även vattna tees under dagtid. Vill man spela handicap grundade ronder är det bara att ändra det till blå tees så handicapet blir korrekt.   

Vi hoppas alla medlemmar respektera detta. Tees behöver mer tid men vi vill verkligen öppna så fort som möjligt. Det är absolut förbjudet att flytta tee markeringar heller. Vi kommer ‘offra’ en del av visa tees. Vi gör den här medveten för att spara resten av vissa tees. Vi kommer sen att laga dem använda områden under säsongen. Allt för att få igång allt så fort som möjligt.   

Vi är mycket stolta att kunna erbjuda en bra golfbana redan nu, om än inte högsäsongsskick. Vi ser att våra “tuffa” och långsiktiga skötselbeslut börjar ge god effekt både på greener samt fairways. I framtiden kommer vi att lägga mer krut på tee för att få dem spelytorna i samma skick. 

Vi är nöjd med hur Renen och Björnen ser ut. Dem är lite senare än Hermelinen men vi hoppas att kunna öppna dem mitten av nästa vecka. Vi återkommer med mer information om det i början av nästa vecka.   

Bokningar görs via min golf, min golfs app, terminalen samt i kansliet.  

Rosa serverar lunch varje dag och shopen är fullproppad med nyheter!  

Välkommen ut till klubben!  

/Adam Wozniak