Hej på er! 

  

Här kommer en uppdatering från Linus o Adam!  

  

Rangen öppnar imorgon tisdag den 21/5 kl 11.00.  

  

Rosa är på plats och restaurangen har öppet för fika och hon börjar med lunch servering från och med fredag den 24/5.  

  

Shopen är fullproppad med nya grejer och är öppet. För tiderna kolla på deras hemsida www.lga.nu samt håll koll på kommande mailutskick.  

  

Nu lämnar jag ordet över till Linus –  

  

Välkommen ut till klubben. /Adam  

  

Äntligen öppnar vi rangen och kan komma igång med lite avrostning! Rangen har fortfarande sina blöta ställen som ej är plockningsbara, där bollar lätt blir pluggade. Undvik så gott det går att slå emot dom avspärrade områdena.  

  

På banan råder febril aktivitet! 

   

Förra veckan drog vi igång bevattningsanläggningen innan dom varma dagarna svepte in. Banan torkar upp dag för dag och under 

föregående vecka har vi kunnat lufta, vertikalskära, stödsått, dressat och vält 50% av dom finklippta delarna. efter den fina helgen har övriga områden torkat upp bra och arbetet fortsätter på Björnen. From idag är alla ytor stödsådda.  

  

Första gödslingen är gjord i fredags, och då marken fortfarande är kall så förväntas effekten komma inom någon dag. 

   

Vi är mycket positiva gällande banutvecklingen och är hoppfulla att med smart arbete kan vi arbeta ikapp den något sena våren! Då vädret fortsatt ser fint ut bortsett från dem närmsta dagarna blir det intressant att följa utvecklingen!  

  

Just nu är har vi fullt fokus på att få igång banan, och finputset får stå åt sidan för tillfället. t.ex lagning av vägen, städning av parkeringsytor etc. Så fort vårbruket är avslutat så hoppar vi på och betar av den biten!  

  

Nu närmar det sig en ny säsong!  

  

MVH Linus, Adam med personal!