Hej alla medlemmar!

 

Vi har nu skickat ut medlemsavgifterna via ”min golf” länk finns längs ner i detta mail hur man gör er betalning. Ni aktiveras direkt som medlem när ni betalar via ”min golf”, det är de bästa sättet för oss om ni betalar den vägen. Ni kan använda Swish, kort eller faktura från Swedbankpay som betalsätt. Om något strular för er är det bara att höra av sig till mig så hjälps vi åt.

 

Ni som använder spelavgiften för friskvård kan via min golf få ut ett giltigt kvitto med erat personnummer på kvittot, detta beskrivs också i länken nedan. Spelavgiften kommer att skickas ut i början av mars.

 

Har ni för avsikt att inte längre vara med i klubben kan ni maila kansliet på: kansli@luleagolf.se då plockar jag bort er som medlem och ni är självklart välkommen tillbaka när andan faller på.

 

Det går även att betala sin medlemsavgift och spelavgift i kansliet om ni känner er mer trygg med det, men som sagt vi uppmanar er att göra det via min golf!

 

Länk betalning via min golf: Så betalar du avgifter i Min Golf. (youtube.com) https://www.youtube.com/watch?v=XWlujDqES9E

 

Vid funderingar att ni välkomna att kontakta klubben

 

Mvh

 

Adam & Per