Hej på er,

 

Under årsmötet framlades förslag från medlemmarna att kalla till ett extra årsmöte för att avskaffa spelrättssystemet som finns i klubben. Ni kan läsa protokollet från årsmötet under fliken Dokument alt läs på länken

https://www.luleagolf.se/wp-content/uploads/2023/05/Inscannat8669.pdf

Styrelsen ställer sig mycket positiv till initiativet då hanteringen av spelrätter både är komplicerad och egentligen en transaktion medlemmar emellan.

Styrelsen har tagit tag i frågan direkt men eftersom hanteringen av spelrätter finns inskrivna i våra stadgar har styrelsen beslutet att rådfråga SGF och deras jurist som är experter inom området. Just nu pågår ett arbete att se över stadgarna från både klubbens styrelse och förbundets jurist och beslutet är att det är bättre att utvärdera och lämna ett färdigt förslag till extramötet än stressa fram en kallelse innan analysen är ordentligt utförd.

 

Vi återkommer med en kallelse till extramöte så fort arbetet är klart.

MVH

Adam Wozniak tillsammans med styrelsen.