Banöppning!
Nu kan vi informera alla golfsugna spelare att vi har beslutat att öppna både SEB – Puttningsgreenen samt NBVS – Hermelinen slingan kl 12.00 tisdag den 30 Maj. Den är nu öppen för bokningar via min golf etc under 9-hålsslingan. Hermelinen kommer vara 9-hålsslingan V22 samt V23.
Vi kommer även öppna JIAB – Renen samt MECA – Björnen som 18-hålsslingan kl 12.00 torsdag den 1 Juni. Den är nu öppen för bokningar via min golf etc under 18-hålsslingan. Renen-Björnen kommer vara 18-hålsslingan V22 samt V23.
Vi känner oss trygga i arbetet som är gjort på banan och är otroligt stolta att kunna öppna så tidigt. Samt att kvalitén på banan är så pass bra.
Ett stort tack till Linus tillsammans med hans personal som gör den här möjligt. Det är även bevis att ta alla tuffa åtgärder som utförs på banan under säsongen gett utdelning och vi ser verkligen fram att fortsätta utveckla banan framåt.
Nu kör vi ⛳️⛳️
MVH
Adam
Klubbchef