Hej alla medlemmar!

 

Nu har vi skickat ut medlemsavgifterna för alla medlemmar i klubben. I år kommer ni betala era avgifter via Min golf. Logga in på Min Golf/mina inställningar/mina kontaktuppgifter och revidera vid behov!

 

Du loggar in på Min Golf och ser en knapp som heter ’Obetalda avgifter’. Tryck på knappen och då ser du dina avgifter. Här kan du välja betalsätt (kort, swish eller faktura via swedbank pay).

 

Klubben kommer inte skicka ut en pappersfaktura i år. Alla betalningar via min golf. Har du funderingar eller problem med dessa betalningar är du varmt välkommen att höra av dig till oss på klubben. Det finns även möjlighet att betala med kort på plats här på klubben.

 

Här kommer en länk till en film från förbundet som visar hur man gör!

 

https://www.youtube.com/watch?v=rH5sdq0jTrQ

 

Mvh

Adam Wozniak

Klubbchef/VD

 

PS Övriga avgifter (spelavgift, stugor, vagnplats etc) kommer skickas ut i mitten av mars!