Hej alla medlemmar på Luleå Golfklubb!

 

Det har gått 2 månader sen jag börjat jobba här på klubben, det har varit intensivt, men framförallt kul:) Känns lyxigt att ha golfklubben som arbetsplats faktiskt. Jag får mycket synpunkter från er medlemmar och jag tycker det är bra att ni kommer och ger feedback till oss, det är så det ska funka på en klubb. Vi lyssnar och tar till oss.

Kom ihåg att på nya hemsidan finns både instagram och facebook flöden som är live och finns olika information om banan, klubben och aktuella information om händelser på klubben. Du behöver inte ha ett konto för att kunna läsa det!

Vi har idag en bana som vi tycker att vi kan vara stolta över, men det betyder inte att vi på något sätt känner oss nöjda.

Kul att Slicegolfen är igång vill gratulera vinnarna Johan Storbacka, Tomas Sjöberg, Peter Sellinder, Krister Pettersson, Oscar Lund, Malin Högström, Mikael Edin och Mikael Johansson. Kul även att Melker Högström född 2005 lyckades vinna en teentour –tävling, vi är glada att det kommer fram duktiga ungdomar just nu i klubben. Fortsätt lägga ner arbete då finns det en bra chans att resultat kommer!

Vi har en ambition att förbättra vår kommunikation gentemot er medlemmar och tanken är att vi via dessa veckobrev kommer att kommunicera aktuellt händelser mm. Jag hoppas vi tillsammans kan skapa en god sammanhållning på klubben där ni medlemmar ska känna en tillhörighet. Det är något vi kan sträva efter tycker jag!

Nu är det golfveckan och vi ser fram emot en rolig vecka med olika tävlingar och mycket bra resultat.