Hej på er!

 

Lite information om läget på golfklubben!

Ni som har varit till klubben har sett den stora mängden sand vi har beställt. Just nu är det ca 600 ton på plats så ungefär hälften av det kommer vi att lägga ut. Tyvärr har dressvagnen som är över 35 år gammal gått sönder och är helt enkelt inte värd att repa. Pga klubbens goda ekonomin har styrelsen beslutat att köpa marknadens bästa dressvagn som vi kommer att använda i många år framöver men främst i vår pågående dress projekt! Vi förväntar oss att ta emot den nya på måndag eller tisdag nästa vecka och börja köra ut sanden direkt. Vi påminner om att inte parkera i första delen av parkeringen och att det är fritt att parkera på sponsor parkeringarna alt på grus.

 

Rangen är stängd för säsongen och det är absolut inte tillåtet att slå bollar ut på rangen. Det för att vi ska välta och så in flera sektioner och behöver en jämn yta att jobba med. Medlemmar som inte respekterar dessa kommer vara avstängda för delar av säsongen 2021!

 

Det är golfbilsförbud tills vidare!

 

Kansliet kommer inte vara bemannat under helger framåt. Medlemmar samt gäster har terminalen för scorekort samt betalning av greenfee via den eller via swish. Swish numret finns på dörren intill kansliet. Påminner om sänkta greenfee avgifter – 200kr för 18 hål, 100kr för 9 hål

 

Vi har dressat samt vältat alla greener och svampen har avtagit så det är bättre rull än för en vecka sen!

 

Imorgon är Gary på plats på förmiddag om du behöver nånting från shopen! Rosa kommer att servera lättare måltider fram till kl 13.

 

Välkommen ut till klubben

 

mvh

Adam