Hösten har kommit men det finns fortfarande fina golfdagar framför oss! Men nu på klubben betyder det att vi erbjuder lite mindre service. Proshopen har nu stängt för säsongen. Restaurangen har också stängt dock kan vi erbjuda kaffe/mackor/godis/läsk i korridoren. Det är swish eller kontant till Rosa som gäller.

Vi går över till vintertider på kansliet

Måndag-fredag kl 9.00 – 15.00

Lördag-söndag – stängt

 

Vi kan från den första oktober erbjuda höstgreenfee!

200 kr för 18 hål

125 kr för 9 hål

Gäller alla gäster inkl greenfeemedlemmar, övriga gäster samt pay o play. När kansliet har stängt är det swish eller kontakt som gäller!

 

Vi kommer att börja höstarbetet runt banan med fokus på foregreen och tees. Mycket roligt att kunna börja arbeta på dem här viktiga områden på banan. För mer information om det som pågår på banan kan ni läsa Linus blogg på hemsidan.

 

Tyvärr, som många är medveten om har det tillkommit några råttor till vagnboden. Otroligt tråkigt att detta har inträffat eftersom klubben jobbar hårt tillsammans med Anticimex för att minska detta problem.  Vi är glad att klubbhuset är totalt fri och problemet finns inte runt detta hus men tyvärr är vagnboden svåra att förhindra. Vi kommer såklart fortsätta att jobba tillsammans med Anticimex och lova att vi gör allt att lösa detta. Vi vill också påminna att klubben inte tar ansvar för privat egendom. All förvaring är på egen risk. Vi dock tycker det är så tråkigt att vi vill kompensera alla som har varit drabbade med ett års gratis hyra. Skadeanmälan görs till mig på adam@luleagolf.se

 

Viktigt att notera att starttiderna börjar kl 10.00 nu och resten av säsongen. Det är på grund av risk för frost. Vänligen respektera att spel på banan inte är tillåtet när frosten finns. Det gäller även puttinggreenen!

 

Vi hoppas för en lång fin höst!

 

Med vänlig hälsning

Adam Wozniak

klubbchef