Idag installerar vi ny bollmaskin till rangen!

Marknadens bästa bollmaskin som fördelar ut bollarna jämnt på båda sidor så att vi inte har samma problem att en sida är slut bollar!

Vi har samtidigt möjlighet att förbättra vår service åt medlemmarna. Vi gör det via att installera olika sätt att köpa bollar! Vi kommer att fortsätta sälja solokort samt polletter inne i kansliet samt i Proshopen men nu kan man även betala direkt i maskinen med ditt betal/kreditkort! Det betyder att ingen medlem behöver vara orolig att komma till klubben för att träna och inte komma åt bollar på rangen!

Självklart kommer alla polletter och solokort som ni har liggande hemma att fungera även på den nya maskinen!

Vi återkommer snart med mer information om öppningen om rangen och allt annat som händer på klubben!

/Adam