Det går sakta men säkert framåt på banan. Men tyvärr har det kyliga vädret gjort att tillväxten stannat av. Generellt sett ser det riktigt bra ut, om än lite glest fortfarande. Vi hade förväntat oss att det skulle ha hänt mer med etableringen på greenerna under helgen.Vi har en del skador som har visat sig vara svårläkta och behöver mer tid och kärlek för att läka ihop.Tyvärr gör detta att vi inte kan öppna enligt planerna, utan måste skjuta upp det. När det blir beror på framförallt värmen, och hur gräset svarar på skötselmomenten.Vi återkommer på onsdag med mer information!

Vi gör allt vad vi kan för att öppna så snabbt som möjligt på kvaliteten ni nu blivit vana med!

Idag är vi ute och stödsår alla tveksamma fläckar för att kvalitetssäkra greenerna framöver.

Håll ut, snart är säsongen igång!

MVH/Adam & Linus

skador