Det magiska vädret fortsätter här i Rutvik! Vilken säsong vi har haft! I år under högsäsongen har vi inte haft stängt en ena dag! Första gången under min tid i klubben.

Nu är hösten på gång och det betyder att det kommer vara frost på morgonen här på klubben. Med frost är banan alltid stängd! Nästa vecka ser bra ut men inom en kort framtid rekommenderar vi att ni inte kommer ut till klubben innan kl 8.00. Som sagt vid frost MÅSTE alla vänta tills den har släppt.
Vid oklarheter, fråga personalen.

Vi är väldigt nöjda hur banan har återhämtat sig efter torkan. Vi har en fin anläggning som alla medlemmar kan vara stolta över. Greener rullar väldigt bra och vi fortsätta klippa/välta i stort sett varje dag för att behålla standarden vi önskar.

Fantastiskt roligt med nybörjartävlingar i år. Stort tack till Micke som har ordnat det. Också stort tack till alla underbara medlemmar som har ställt upp som faddrar dem senaste veckorna! Utan ni hade det aldrig fungerat!

Nästa tisdag blir sista organiserat faddergolf så hoppas så många som möjligt kan delta! Såklart finns det tid att hinna med fler rundor innan säsong är slut!

Nu på tisdag är det sista träningen för hermelingruppen! Roligt att så många barn ville testa att spela golf! Nästa år ska vi dra igång tidigare (mål mitten av Maj)

Vi har beslutat att ta prover från ett stort antal greener nu under hösten. Vi skickar dem till Sveriges största experter på jordanalys. Vi utreder framtidens behov av skötsel och/eller renoveringsbehov. Viktigt för oss att veta vad vi jobbar med! Blir väldigt spännande att få resultat! Vi återkommer till medlemmarna via Linus blogg med mer information och slutsatsen.

Vi vill tacka frivilligpoolen för deras insats! Med deras hjälp kan vi dagga av greener dagligen samt övriga insatser på banan. Vi klipper fortfarande greenerna på helgerna med sommarklipphöjd (3,5mm).

Vi vill påminna alla medlemmar att Rosa har dagens lunch fram till den 28 September så kom ut till klubben och njuta av en god lunch! Nu har även Proshopen stor rea så där kan man fynda inför nästa säsongen!

Det har varit och är fortfarande ett bra år för Luleå GK. Jag är stolt och glad över klubbens utveckling.

/Adam

bana bana2 linus