Hej på er!

Nu på måndag den 23/10 kommer vi stänga banan för säsongen.

Som ni har sett har det blivit väldigt kallt under nätterna och vi måste börja med de viktiga underhållsarbeten till exempel djupluftning på greenerna och tees.

Vi vill också rekommendera er som vill hinna spela en sista runda till helgen att det finns mycket frost på morgonen och kom inte ut till klubben förrän tidigast kl 11.00 om det är minus grader.

Vi vill passa på att tacka alla våra viktiga medlemmar, sponsorer, personal och gäster för en till underbar och framgångsrik golfsäsong. Tillsammans utvecklar vi golfklubben!

Jag vill personligt tacka Rosa och hennes team för en imponerande första säsong i år! Vill också tacka Gary och hans team i shopen för en till riktigt bra år!

Ett stort tack till alla medlemmar som har ställt upp på olika roller på klubben under året. Från styrelsen, kommittéer, tävlingar, städdagar och frivilligapoolen. Världsklass!

Linus kommer att fortsätta jobba 50% (50% pappaledig) fram till efter jul. Carin är på plats dagtid om ni har några funderingar. Jag har semester från måndag den 30/10 tills den 17/11. Ni är alltid välkommen att maila eller ringa mig om ni undrar över nånting!

MVH

Adam Wozniak
Klubbchef