Äntligen har regnet slutat ett tag iaf! Tyvärr är banan fortfarande ospelbar.

Vi har beslutat att hålla banan stängd under helgen. Banan behöver minst 3-4 dagar utan regn innan vi kan öppna igen. Vänligen respektera att det är stängd.

Vi sitter inte still under dem har blöta dagar. Vi bestämde att utföra höst renoveringen på renen nu under veckan. Vi har informerat om det tidigare. För er som inte vet om det har vi djupt luftat greenerna och skottat bort all gammalt dåligt material. Sedan har vi fyllt på med högqvalitét sand. Denna renovering kommer att leda till bättre mående greener till våren samt att vi kan hålla banan öppet så länge som möjligt med spel på ordinarie greener. Vi kan i stort sätt spela renen tills det finns för mycket snö liggande på banan.

Vi har luftat klart på björnen o den vila inför nästa säsong. Vi har även jämnat ut och sått in alla dåliga områden efter trädprojektet.

Målsättning är att öppna igen under nästa vecka! Vi återkommer när vi ska kör igång med underhållsarbeten på hermelinen men ni kan räkna om väder tillåter spel på renen för minst några veckor till. Förhoppningsvis in i november.

Vi önskar alla en trevlig helg och vi återkommer måndag kl 10.00 med mer information.

Mvh

Adam Wozniak
Klubbchef