Nu är det full sving på golfklubben. Tävlingarna kommer allt tätare och närmast på tävlingsprogrammet står lördagens Julislaget.Vädret ser ut att bli fint så tävlingskommittén hoppas på många anmälningar. Fredag-söndag spelas dessutom den roliga juniortävlingen Kids Classic – räkna med mycket föräldrapublik på banan! Och under söndagen är det dags för Hjärtgolfen som arrangeras av klubbens damer.

Barbro LVeterangolfarna är ett traditionsenligt inslag på banan på tisdagsmorgnarna; Igår blev Barbro Lindkvist bäst av 38 tävlande på 69 netto. Efter tre deltävlingar leder Bertil Englund.

Juniorerna städar rangen, tränar och tävlar för fullt. Kommittén har uppdaterat informationen om sommarens verksamhet för klubbens björnar, hermeliner och renar. Läs det gärna här.

KM Match har i år rekordmånga spelare som avverkar ett grundspel med 38 matcher i åtta grupper fram till 23 juli, sedan går de bästa vidare till ett slutspel som avgörs i september. De tävlande i KM Match kommunicerar via egen sida på Facebook.