I söndags gick finalen i NVGF Junior Tour av stapeln i Boden. Åtta ungdomar från Luleå GK representerade klubben i finalen.

A18 segrare Axel JUnder sommaren har det spelats sex deltävlingar i Norr- och Västerbotten med ca 70 deltagare varje gång. Förutom att finalen genomfördes som en separat tävling så korades en totalsegrare per klass för hela juniortouren 2016. Segrare för A18 klassen blev Axel Johansson, Luleå Golfklubb (bilden). Stort grattis till Axel!
Nu väntar en länskamp mellan Norrbotten och Västerbotten 17-18 september på Skellefteå GK, där de fyra bästa i varje klass (utifrån slutresultatet i juniortouren) får representera sitt län i ett matchspel a la Ryder Cup (foursome, bästboll och singel).
Luleå GK representeras av Viktor Enström (A36), Axel Johansson (A36), Isak Lockman (A18), Wilma Westman (B) och Emil Rönnbäck (B).